Skip to main content

Zhineng Qigong lessen voor beginners

Voor wie?

Zhineng Qigong is voor geschikt voor iedereen die zijn of haar gezondheid en vitaliteit wil verbeteren zonder medicijnen.

Het effect

Na het beoefenen van Zhineng Qigong ervaar je ontspanning in je hoofd en lichaam.

De oefeningen van Zhineng Qigong versterken je spieren en gewrichten en je immuunsysteem krijgt een boost. Daarnaast leer je  om je lichaam optimaal te kunnen ontspannen. Zodra je met de oefeningen bezig bent train je het bewustzijn door de meditaties, intenties en visualisaties. Je krijgt inzicht in je referentiekaders en leert hoe je oude gewoontes en oude patronen kan transformeren. Dit zorgt ervoor dat je mentale gezondheid krijgt.

Als laatste is er ook aandacht bij het beoefenen van Zhineng Qigong voor je emotionele gezondheid. In de Traditionele Chinese Geneeskunde worden emoties met organen verbonden. Met Zhineng Qigong leer je emoties te observeren en transformeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zhineng Qigong-oefeningen zijn op zichzelf staande oefeningen waarbij je je volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen een aantal keren herhaalt. De Zhineng Qigong lessen worden gegeven in een groep. Bij mooi weer zal het buiten zijn en bij minder goed weer zal het op een locatie binnen zijn.

Tarieven

De Zhineng Qigong lessen voor beginners worden gegeven in blokken van zes lessen.

In elk blok leer je stap voor stap een deel van de Zhineng Qigong oefeningen. Aan het einde van en blok beheers je de geoefende bewegingen.

Hierna kan je het volgende blok reserveren.

In totaal zijn er zeven blokken van zes lessen om alle oefeningen van Zhineng Qigong te leren.

De Zhineng Qigong voor beginners kost € 13,50 per les en € 81,- per blok van zes lessen.

Tarieven

De kosten zijn afhankelijk van de locatie. Op het moment dat de datum van de workshop en de locatie bekend zijn. Komt hier de informatie te staan. Meld u zich vast aan voor de workshop, dan krijgt u persoonlijk bericht.

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden?

Voor het deelnemen aan de lessen kun je bellen en/of appen met Annemieke.

Alle afspraken kunnen kosteloos tot 24 uur van tevoren worden afgezegd. Bij het afzeggen binnen 24 uur worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.